Ανακοινώθηκε στις 25 Μαΐου 2016, ο κατάλογος με τις ελληνικές παραλίες και τις μαρίνες που εξασφάλισαν γαλάζια σημαία για το 2016.

Η Άνδρος απέσπασε 4 συνολικά γαλάζιες σημαίες, από τις οποίες οι 3 διεκδικήθηκαν από τον Δήμο, έπειτα από πολύμηνη διαδικασία. Οι 3 σημαίες αφορούν τις παραλίες Άγιος Πέτρος, Χρυσή Άμμος και Μπατσί, ενώ η τέταρτη αφορά την παραλία Δελαβόγια που βρίσκεται λίγο έξω από το Μπατσί, για την οποία οι σχετικές ενέργειες έγιναν από ιδιώτη επιχειρηματία της περιοχής.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τις τρεις γαλάζιες σημαίες, τις οποίες είχε χάσει από ολιγωρία και αδιαφορία η προηγούμενη δημοτική αρχή. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, για την οποία εργαζόμαστε σκληρά από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υπάρξει αυτή η θετική για το νησί μας εξέλιξη».

Στο μεταξύ την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου φιλοξενούνται στην Άνδρο Γερμανοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο των στοχευμένων προωθητικών ενεργειών του Δήμου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ. Θα ακολουθήσει, τον επόμενο μήνα, παρόμοια ενέργεια με Ιταλούς δημοσιογράφους.

Γρ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.