korthi-aporrimmata_n

Την 21-06-2016 η Υπηρεσία μας έγινε δέκτης επώνυμης καταγγελίας περί ύπαρξης απορριμμάτων εντός θαλάσσιου χώρου στην βόρεια παραλία του λιμένα Κορθίου Άνδρου. Άμεσα μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο Υπηρεσίας μας, όπου από κοινού με ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Κορθίου  περισυνέλλεξαν τα απορρίμματα και συνέβαλλαν στην αποκατάσταση της παραλίας στην πρότερη κατάσταση.

Τα απορρίμματα που περισυλλέχθηκαν κατά τον καθαρισμό της παραλίας  εικάζεται ότι προήλθαν από αστική χρήση (ανοιχτοί κάδοι, σημεία εναπόθεσης εκτεθειμένα στους ανέμους κ.α.).

Η Υπηρεσία μας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Κορθίου διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό πιθανών αιτιών της ρύπανσης και ταυτόχρονα για τη λήψη μέτρων αποτροπής του φαινομένου.

Ο Λιμενάρχης Άνδρου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους επαγγελματίες-ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων  για τη συμμετοχή και τη συνδρομή τους προκειμένου να επανέλθει η παραλία στην πρότερη κατάσταση.

Ο Λιμενάρχης

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΝΑΝΟΣ Χρήστος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.