sel-1-kallivrousis

«Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο διορισμός στις θέσεις του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Α.Ε.Ν.) και του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Κ.Π.Ε.Ν.), του συμπατριώτη μας Νικόλαου Καλλιβρούση.

Θετική γνώμη για την επιλογή του εξέφρασαν όχι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά και όλοι οι παρόντες βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Στις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές, από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, έπλεξαν το εγκώμιο του προέδρου των Ταμείων, επισημαίνοντας την εργατικότητα, το ήθος και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει κατά τη μακρά θητεία του στις θέσεις αυτές.Παρά το ότι δεν υπήρξαν διαφωνίες, η απόφαση της επιτροπής εκφωνήθηκε τυπικά ως «κατά πλειοψηφία», λόγω της απουσίας από τη συνεδρίαση βουλευτών από δύο κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.