Ο θεατρικός θίασος «Αλαλούμ» κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα, στην ιστορική αίθουσα του «Παρνασσού», με την αποκριάτικη επιθεώρηση «Στην τρέλλα του χορού», την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνεται με την συνεργασία των φίλων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσού» και την προσωπική φροντίδα της γνωστής για την κοινωνική της δράση, Λίας Γεωργοπούλου.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για το καλλιτεχνικό ανέβασμα του «Βαφτιστικού», το ερχόμενο καλοκαίρι, στο φεστιβάλ της Άνδρου, στον οποίο θα πάρουν μέρος επαγγελματίες ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής.

Στον θίασο «Αλαλούμ» προστέθηκαν και δύο νέα μέλη· οι τενόροι Κωστής Γεωργαλής και Νίκος Ράπτης. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Δάμπασης συνέθεσε ένα κολλάζ από αποκριάτικα νούμερα του Μεσοπολέμου, αλλά και της νεότερης επιθεώρησης, με τις μελωδίες του Κώστα Γιαννίδη. Οι χορογραφίες είναι της Ροδόπης Κούβαρη και η μουσική διεύθυνση του Ανδριώτη Προκόπη Κωττάκη. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του θεάτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.