Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου  2016  -Andros Trail Race- , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του  2ου Andros Trail Race 2017. Την Κυριακή 1η  Oκτωβρίου 2017, προσκαλούμε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος και λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας να απολαύσουν δύο μοναδικές διαδρομές στα μονοπάτια της  Άνδρου, 10 και 24 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Andros Trail Race (Trekking Andros & Outdoor Activities και Centro Café) σε Συνδιοργάνωση με το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδρομές αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το αθλητικό γεγονός. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή του νησιού, των πεζοπορικών διαδρομών, του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και η διάδοση του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.