Photo:Β. Λουκίσας

Το έργο πνοής για τη Χώρα του βιολογικού καθαρισμού λυμάτων ολοκληρώθηκε και από τις αρχές Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ωστόσο υπάρχουν ακόμη σοβαρές εκκρεμότητες όσον αφορά στη σύνδεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων με τον κεντρικό αγωγό, καθώς αρκετές γειτονιές παραμένουν εκτός συστήματος. Και επειδή η σύνδεση στον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, από τον Δήμο Ανδρου εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση με συγκεκριμένες οδηγίες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

Σας ενημερώνουμε ότι η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ» ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η λειτουργία του.

Ως εκ τούτου  και επειδή η σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης είναι υποχρεωτική, σας καλούμε εντός διαστήματος έξι (6) μηνών, να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες σύνδεσης.

Για το σκοπό αυτό πρέπει:

1).  Όπως προσέλθετε στο πρωτόκολλο του Δήμου Άνδρου, (αρμόδια υπάλληλος: κα Ειρήνη Λογοθέτη, τηλ. 2282360240, email: ty@andros.gr, fax: 2282023766), προκειμένου να υποβάλετε σχετική  αίτηση, προσκομίζοντας δικαιολογητικά (π.χ. λογαριασμό ΔΕΗ),  που να φαίνονται τα τετραγωνικά μέτρα και η ακριβής θέση του προς σύνδεση ακινήτου, καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας.

Στην περίπτωση που το δίκτυο αποχέτευσης δεν διέρχεται έμπροσθεν ή πλησίον του ακινήτου σας, αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου θα ελέγξει τη δυνατότητα σύνδεσής του, (τηλέφωνο επικοινωνίας 2282360224, κα Ειρήνη Παρλιάρου)

2).  Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της σύνδεσής σας, παρακαλούμε να πληρώσετε τα τέλη σύνδεσης σύμφωνα με την 247/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με ΑΔΑ: 6Λ5ΖΩΨΙ-ΩΨΩ, (αρμόδια υπάλληλος, κα Φιλιππία Βαλμά, τηλ. επικοινωνίας 2282360236)

3). Είναι υποχρέωση του κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου, ώστε με δικές σας δαπάνες και μέριμνα να κατασκευαστεί το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης, στο όριο της ιδιοκτησίας σας, τοποθετώντας μηχανοσίφωνα.

4). Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πρέπει απαραιτήτως να τοποθετήσουν λιποσυλλέκτη.

5). Τέλος,  κατόπιν ολοκλήρωσης των ανωτέρω, ο Δήμος Άνδρου θα προβεί στην τελική σύνδεση, από το όριο της ιδιοκτησίας σας, προς τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.

Προτείνεται για την όλη ασφάλεια της κατασκευής, ο υδραυλικός που θα κατασκευάσει το εσωτερικό δίκτυο του ιδιοκτήτη, (μέχρι το μηχανοσίφωνα), να είναι εγγεγραμμένος στο Σωματείο Υδραυλικών Άνδρου.

Άνδρος 19-10-2016

Ο Δήμαρχος Άνδρου 

Θεοδόσιος Ι. Σουσούδης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.