Η πολιτιστική κίνηση Artisan Art Is A Need, δραστηριοποιείται στην Άνδρο και σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανδρίων δημιουργεί εικαστικό δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Η Λέσχη Ανδρίων με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκε την πρωτοβουλία της δράσης και παραχώρησε την αίθουσα της προκειμένου να λαμβάνουν χώρα τα εργαστήρια, υπό την οργάνωση και καθοδήγηση της εικαστικού Αριστέας Γράβου.

Το εργαστήριο αφορά στη χειροτεχνία και τη ζωγραφική. Περιλαμβάνει διαφορετικές τεχνοτροπικές και θεματικές προσεγγίσεις, με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με υλικά αλλά και θεματικές οι οποίες θα αμβλύνουν την φαντασία τους και θα τα βοηθήσουν να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Γιατί όπως είναι και το σύνθημα της Artisan, η τέχνη είναι μια ανάγκη! για δημιουργία, επικοινωνία και αφήγηση! Η Artisan και η Λέσχη Ανδρίων λοιπόν σας προσκαλούν να έρθετε να ανταλλάξουμε πολύχρωμες ιστορίες, όλο έμπνευση και χαμόγελα!

Κάθε Σάββατο 17:00-18:00 για παιδιά ηλικίας από 4 έως 7 και 18:00-19:00 για παιδιά ηλικίας από 8 έως 12, στο χώρο της Λέσχης Ανδρίων. Η πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε τα εργαστήρια μας, για αυτό σύντομα θα ξεκινήσουμε τμήματα ελεύθερου σχεδίου για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και δημιουργικά εργαστήρια για ενήλικες. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 693 2626 906./ 6947945018.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.