«Παρουσία σε τρεις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις έχει ο Δήμος Άνδρου. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στην έκθεση ERGO Marathon Expo 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 10 – 12 Νοεμβρίου 2016, σε περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η έκθεση αφορά αποκλειστικά νησιά στα οποία πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου και η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου, με εκπροσώπους από το Andros Trail Race, αποσκοπεί στην ευρύτερη προβολή της διοργάνωσης για το 2017. Ήδη πραγματοποιήθηκε η προκήρυξη του αγώνα για την επόμενη χρονιά, με ημερομηνία διεξαγωγής την 1η Οκτωβρίου 2017.

  Επίσης, η Άνδρος συμμετείχε ως συνεκθέτης, με δικό της stand στο περίπτερο της Π.Ν.Α., στην έκθεση Philoxenia 2016 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ HELEXPO από 18 -20 Νοεμβρίου, καθώς και στην έκθεση GREEK TOURISM EXPO στην Αθήνα στο Metropolitan Expo από 25 – 27 Νοεμβρίου.

  Ο Δήμος, στο πλαίσιο των ποικίλων ενεργειών προώθησης της Άνδρου ως τουριστικού προορισμού -ειδικά στις εκθέσεις των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης- δίνει έμφαση στην προβολή της παράδοσης και της γαστρονομίας. Για το σκοπό αυτό συμμετείχε σε παράλληλες εκδηλώσεις τόσο με τα χορευτικά του νησιού μας, όσο και με παρουσίαση της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Επίσης πραγματοποίησε b2b συναντήσεις με Ηosted Byers κατά την διάρκεια των εκθέσεων. Για την παρουσία του Δήμου στις τρεις εκθέσεις ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες του νησιού, μέσω των εκπροσώπων των Συλλόγων τους, προς τους οποίους στάλθηκε ειδική ενημερωτική επιστολή προκειμένου όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.