«Τιμητική πλακέτα στον φιλογενή Ανδριώτη κ. Μιχαήλ Μουστάκα, απένειμε, διά χειρών του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, ο Δήμος Άνδρου, κατά τη διάρκεια της παρασχεθείσης δοχής, επί τη εορτή του Αγίου Φιλίππου, ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τα όσα προ αρκετών έπραξε στη Νέα Υόρκη, με τη δημιουργία δύο Συλλόγων, επ’ ονόματι του Αγίου Φιλίππου και της Ζωοδόχου Πηγής, για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να αποπερατωθεί ο τότε ευρισκόμενος σε φάση ανοικοδομήσεως Ιερός Ναός του Αγίου Φιλίππου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , παραδίδων την πλακέττα, ευχαρίστησε και επήνεσε ιδιαιτέρως τον κ. Μουστάκα για τη φιλογενή και φιλάγιο δραστηριότητά του.»

  «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’, τον δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη, τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πετρίση, και τον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Ψωμά για την τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν για την πολύχρονη προσφορά μου στο Μπατσί της Ανδρου και στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου!» Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Μουστάκας, ο επί ετών «Δημοσιογράφος» της «Α» συγκινημένος ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον τίμησαν για την ζωή του στην Άνδρο μετά τον επαναπατρισμό του από τις Η.Π.Α. όπου και εκεί δαπάνησε το χρόνο και την ψυχή του για τον τόπο του. Είμαστε περήφανοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.