Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στο διήμερο του χιονιά. Η συνεργασία μας με το Δήμο Άνδρου και ιδίως με τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας κ. Δημήτρη Λάσκαρη ήταν υποδειγματική.   Οι εθελοντές μας για μια φορά ακόμα με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση ήταν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή.

Επίσης ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη,  τους προέδρους των χωριών, τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας της Π.Ε Άνδρου, την Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Άνδρου, όλους τους χειριστές μηχανημάτων εκχιονισμού, τα εξωτερικά συνεργία της ΔΕΗ και την Αστυνομία για τον συντονισμό των ενεργειών.

Τα πάντα με συνεργασία αντιμετωπίζονται!

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.