Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει στην προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, με συγχρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Ν4152/2013 ως ισχύει.

Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Όσοι είναι έως 25 ετών θα λαμβάνουν μηνιαίες καθαρές αποδοχές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από σήμερα στις 12 τα μεσημέρι και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου να υποβάλλουν αίτηση αποκλειστική ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από έναν έως τρεις δήμους της επιλογής τους και για μία και μόνο ειδικότητα. Ο Δήμος Άνδρου έχει αιτηθεί τις παρακάτω 19 ειδικότητες: Βοηθός Προσωπικού Υδραυλικών θέσεις 2 Βοηθός Προσωπικού Πράσινου θέση 1 Οδηγός Με Άδεια Οδήγησης Γ θέσεις 2  Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας θέσεις 4, Βοηθός Βρεφοκόμου Διοικητικού θέση 1, Πολιτικός Μηχανικός θέση 1, Γενικών Καθηκόντων (Ολοήμερα σχολεία) θέσεις 5

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.