Συνελήφθησαν στην Άνδρο δυο ημεδαποί για πρόκληση θανατηφόρας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Συνελήφθησαν στις 21.09.2016 το βράδυ στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, ένας 49χρονος και μια 61χρονη, ημεδαποί, κατηγορούμενοι αντίστοιχα για πρόκληση θανατηφόρας και  επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ειδικότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι κατηγορούμενοι καθώς και ένας 79χρονος συνεπλάκησαν, λόγω μεταξύ τους διαφορών, με αποτέλεσμα αλληλοτραυματισθούν και κατά τη μετάβασή τους σε ιδιωτικό ιατρείο για χορήγηση πρώτων βοηθειών, ο 79χρονος κατέληξε.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Από το αστυνομικό δελτίο 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.