Τ

ην έκθεση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Εύκρατη Ζώνη» στο Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως  θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, ώρα 8μμ βρεθούνστην Χώρα της Άνδρου και στους 23ους Πλόες που οργανώνει το Ίδρυμα στην Άνδρο.

Η

 

«Εύκρατη Ζώνη» περιλαμβάνει μια τιμητική αναφορά στην συμβολή του πρόωρα χαμένου, εξαίρετου γλύπτη Γιώργου Λάππα ενώ αλφαβητικά και συνολικά, οι συμμετέχοντες εικαστικοί δημιουργοί, είναι οι εξής : Νίκος Αγγελίδης, Χρύσα Βουδούρογλου, Πέτρος Βρέλλης, Γιώργος Γυπαράκης, Έλλη Κουτσουκέλλη, Κωνσταντίνος Μάσσιος, Βαρβάρα Σπυρούλη, Αντώνης Στάβερης, Ηλίας Τσακμάκης.

Τ

ο σκεπτικό, η επιμέλεια έκθεσης και του συνοδευτικού καταλόγου ανήκει στην καθηγήτρια του Π.Α. κριτικό και ιστορικό Τέχνης Αθηνά Σχινά.

 Διάρκεια έκθεσης : Σάββατο 22 Ιουλίου έως και Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ώρες λειτουργίας :   Καθημερινά 10:00 – 13:30 και 18:30 – 21:30 εκτός Τρίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.