Μια νέα προσπάθεια με τη συμμετοχή αποκλειστικά ιδιωτικών επιχειρήσεων της Άνδρου που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, ξεκίνησε τη λειτουργία της εδώ και λίγες μέρες. Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο τύπου που στάλθηκε στην ιστοσελίδα μας…

Περιπατητές ακουμπούν το σακίδιο τους στο βράχο, για δροσιά, ανάπαυλα και μια ακόμη φωτογραφία…

«Η ίδρυση της Αστικής Εταιρείας με την επωνυμία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Cycladic Tourism Network of Andros) και διακριτικό τίτλο CTN Andros είναι και επίσημα γεγονόςΗ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο νησί της Άνδρου, παίρνει και επίσημο νομικό βάπτισμα με την ίδρυση και λειτουργία μιας εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αποκλειστικά από ιδιωτικές επιχειρήσεις της Άνδρου, ενεργές στον τουριστικό χώρο. Ο σκοπός της εταιρείας αυτής συνίσταται κυρίως στην τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη του νησιού και γενικά στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία, και παρέμβαση πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών, της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και την προστασία του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στις προσπάθειες για κοινωνική ευημερία και αειφόρο ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ανάδειξη κοινωνικών και επικοινωνιακών ζητημάτων αιχμής, είτε αυτοτελώς, είτε μέσα από το συντονισμό δράσεων, γνώσεων και πόρων με άλλους φορείς με κοινό σκοπό. Η έγκριση του καταστατικού της εταιρείας και η εκλογή του πρώτου Δ.Σ. έγινε στις 20-Μαρτίου 2017 από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας παρουσία του δικηγόρου μας Ιωάννη Ξανθού και τον λογιστή μας Δημήτρη Ζαχαρού στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου της Μικράς Αγγλίας στην Χώρα του νησιού και ανέδειξε :

Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Μπαλόγιαννη, Αντιπρόεδρο τον κ. Φίλιππο Περράκη, Γραμματέα τον κ. Κίμωνα Κατενίδη, Ταμία την κ. Ντόλυ Βαλμά, Τακτικό μέλος τον κ. Δημήτρη Τσιμή, Τακτικό μέλος τον κ. Δημήτρη Μπαρούς, Τακτικό μέλος τον κ. Δημήτρη Γιγίνη, Αναπληρωματικό μέλος τον κ. Κώστα Αναγνωστόπουλο, Αναπληρωματικό μέλος την κ. Μαριάννα Απέργη, Αναπληρωματικό μέλος τον κ. Πέτρο Κολοβέντζο

Άμεσος Στόχος της εταιρείας είναι να συμπεριλάβει μέλη της όλους τους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα στην Άνδρο για να ενταχθούν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια και μέσα από τις σύγχρονς δομές που έχουν ήδη οργανωθεί και θα επικοινωνηθούν σε όλους να φτάσουμε το τουριστικό προϊόν του νησιού μας στην κορυφή που του αξίζει».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.