Στο πλαίσιο της δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», σχολικού έτους 2017-18, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Άνδρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση αποτελούν φορείς υλοποίησης του προγράμματος.

Παρακαλούνται οι γονείς που είναι ωφελούμενοι και επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους : 1)στον Παιδικό Σταθμό Δήμου Άνδρου ( Χώρα), 2) στον Παιδικό Σταθμό «Ηλιαχτίδα» (Μπατσί) για το σχολικό έτος 2017-18, να επισκεφθούν το site: www.eetaa.gr, Ώστε να πάρουν πληροφορίες για την πρόσκληση, τα δικαιολογητικά και να λάβουν «Αξίες Τοποθέτησης» (Voucher).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017

Για τους υπόλοιπους γονείς οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1η ως 23 Ιουνίου 2017 , στους Παιδικούς Σταθμούς. Τηλέφωνα επικοινωνίας Παιδικός Σταθμός Δήμου Άνδρου ( Χώρα) :2282024390 Παιδικός Σταθμός «Ηλιαχτίδα» (Μπατσί): 2282042440 Τμ. Κοινωνικής Προστασίας Δ. Άνδρου: 2282360223

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.