Με την κ. Ορσάκη Ρουσσέτου στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συγγραφέως

“… ο πατέρας μου Αντώνης Κριεζής όταν ήταν φοιτητής στο Πολυτεχνείο είχε δύο μολυβάκια τα οποία χρησιμοποιούσε καθημερινά και τα κρατούσε και ενώ είχαν μικρύνει, το ένα το είχε ονομάσει ΥΠΟΜΟΝΗ και το άλλο ΕΠΙΜΟΝΗ. Με αυτά τα δύο στοιχεία πορεύτηκε σε όλη τη ζωή του”

Με αυτά τα λόγια η Χαρούλα Κριεζή Σβυριάδη έκλεισε το πρώτο της πόνημα “Το Ταξίδι της Ζωής” μια πραγματική μελέτη για την οικογένεια του πατέρα της. Η υπομονή και η επιμονή κάνουν την διαφορά με το ταλέντο. Η Χαρούλα παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο της “Το λιμάνι της Ζωής” την Τετάρτη 31.5.2017 στο ξενοδοχείο St George Lycabettus. Την προλογίζουν άνθρωποι που συνδυάζουν τα τρια αυτά στοιχεία, Η Ανδριάνα Ρεμούνδου -Λεβαντή, η Ιωάννα Κριεζή -Le Bolloch και ο αρχιτέκτονας ερευνητής και συγγραφέας Νίκος Τηλ. Βασιλόπουλος.

Καλοτάξιδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.