«Θα μπορούσε να είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Και είναι. Είναι όμως και μια μαρτυρία εποχής, μέσα από αρχειακό υλικό και φωτογραφίες που απεικονίζουν μια ολόκληρη ζωή. Με σαφήνεια στο λόγο, «Το Λιμάνι της Ζωής», της Χαρούλας Σβυριάδη είναι μια ακόμη ιστορική μελέτη της συγγραφέως».

Συγκεκριμένα: «Στις 31 Μαΐου έγινε η παρουσίαση του 2ου βιβλίου της Ανδριώτισας Χαρούλας Κριεζή- Σβυριάδη, με τίτλο «Το Λιμάνι της Ζωής», στο φιλόξενο Ξενοδοχείο «St. George Lycabettus Boutique Hotel», στην Αθήνα, με πολύ επιτυχία. Πλήθος Ανδριωτών, φίλων και συγγενών παρέστησαν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν τα καλύτερα στη συγγραφέα.

Το βιβλίο προλόγισαν οι: Νίκος Βασιλόπουλος, αρχιτέκτων-ερευνητής, συγγραφέας, Ανδριάνα Ρεμούνδου-Λεβαντή, Ιωάννα Κριεζή-Λεμπολλόκ και Μάρω Κριεζή-Βραχνού, η οποία κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση με τον ωραίο και μεστό λόγο της.

«Καλοτάξιδο»!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.