Τα Anemomiloi Andros apartments & studios δεν είναι απλώς ένα ακόμη συγκρότημα τουριστικών καταλυμάτων χτισμένα στην περιοχή των ανεμομύλων στην Χώρα της Άνδρου. Διαμερίσματα με μοντέρνα αισθητική και κυκλαδίτικο ύφος είναι η ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες φίλων, προσφέροντας παροχές υψηλού επιπέδου διαμονής, όπως αρμόζει στην νησιώτικη φιλοξενία.

Είναι ο καρπός της δημιουργίας μιας οικογενειακής επιχείρησης των Χρήστου, Κέρης, Γιώργου, Αλέξανδρου και Πέτρου Μπαλόγιαννη, που θέλει να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας στον τόπο.

Έτσι στον χώρο τους στις 28/04 οργανώθηκε μια ιδιαίτερη βραδιά με live μουσική από τους Manouchedrome Trio, jazz group 2 κιθάρες, κοντραμπάσσο και την συμμετοχή της Σοφίας Μπράιλα με την καταπληκτική φωνή της. Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν άνθρωποι που διαμορφώνουν το τουριστικό προϊόν του νησιού μας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και φίλοι με στόχο «να γνωριστούμε καλύτερα». Η Αριάνα Μασέλου –trekking andros & outdoor activities– έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για την επιτυχία της οργάνωσης ενώ τοπικοί επιχειρηματίες και παραγωγοί της Άνδρου και η ευρηματικότητα της Κατερίνας Ρεμούνδου μας χάρισαν γαστρονομικές απολαύσεις.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η κ. Ελένη Πολίτου -εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Επιτροπής Άνδρου, η κ. Αθηνά Τσατσομοίρου – Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού – και επιχειρηματίες τουρισμού του νησιού. Τοπικοί παραγωγοί και μαγαζιά του νησιού. Τυροκομεία: Ασούτη, Λούβαρη, Κρεοπωλείο Πανταζή Κ. – Φούρνοι Γαρύφαλλου Γ. – Ροδοζάχαρη – Παραδοσιακό παντοπωλείο Άνδρου, Κρασί ¨Εν Χώναις θαύμα” Οικ. Μάστορη, Aνθοπωλείο All flowers.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.