Με τον παραπάνω τίτλο ο Γιάννης Μηνδρινός σχολιάζει στο φύλλο Ιουλίου -Αυγούστου που κυκλοφορεί την κατάσταση που θα επικρατήσει στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού μας από Σεπτέμβριο και μετά. Γράφει “προφητικά”ο γνωστός δημοσιογράφος: “Καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η «ναυμαχία της Ραφήνας», με πρωταγωνιστές τους ιδιοκτήτες των συμβατικών πλοίων της γραμμής μας από τη μια και τον ιδιοκτήτη γιγαντιαίου ταχύπλοου (το οποίο δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα στη γραμμή) από την άλλη, αναρωτιέται κανείς ποιο θα είναι το τοπίο την επόμενη ημέρα. Και πώς θα διαμορφωθεί την ώρα του τελικού απολογισμού- όταν οι πρωταγωνιστές της «ναυμαχίας» μετρήσουν στο τέλος της ημέρας τις απώλειές τους. Γιατί απώλειες σε κάθε πόλεμο δεν έχουν μόνο οι ηττημένοι… Έχουν και οι νικητές!”

Συνέχεια στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει.

Στο μεταξύ σήμερα το “Πρώτο Θέμα” αναφέρει σε εκτενές ρεπορταζ του με τίτλο Ναυμαχία για την επιβατική κίνηση της Ραφήνας:

http://www.protothema.gr/greece/article/698678/naumahia-gia-tin-epivatiki-kinisi-tis-rafinas/ 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.