Tην δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στα σχέδια του μέλλοντος για την Άνδρο δίνει ο Δήμος στους πολίτες, καλώντας τους σε δημόσια διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμά του 2017-20121.

Συγκεκριμένα: “Ο Δήμος Άνδρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάπτυξη του νησιού μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2017-2021 του Δήμου και καλεί όλες τις Ανδριώτισσες και όλους τους Ανδριώτες να πάρουν μέρος σε αυτήν. Στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.andros.gr) δημοσιεύεται ένα ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνται να συμπληρώσουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαβούλευση. Το ίδιο ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο και σε έντυπη μορφή, στα γραφεία του Δήμου Άνδρου, για όποιον ενδιαφέρεται.

Αφού συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο, θα πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimos@andros.gr, το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2017, όταν και ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση.

Το ερωτηματολόγιο αφορά στην ποιοτική και ποσοτική καταγραφή των απόψεων καθώς και  των προτεραιοτήτων, που οι Δημότες και οι φορείς του Δήμου επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Οι επιθυμίες αυτές  αφορούν όχι μόνο στα απαραίτητα έργα υποδομής και στις δράσεις σε όλο τον Δήμο, αλλά και στην  βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του ίδιου του Δήμου για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών.

Σχετικά ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Σουσούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Άνδρου ζητείται από τη δημοτική αρχή η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην καταγραφή των προτεραιοτήτων για το νησί μας, για την προσεχή πενταετία. Προσδοκώ, με την βοήθειά σας, να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν πολύτιμο οδηγό, όχι μόνο για τις τρέχουσες χρονιές μέχρι το 2021, αλλά και για το απώτερο μέλλον του όμορφου και ιστορικού τόπου που ζούμε. Το μέλλον αυτό θα πρέπει να στηρίζεται στην ιστορική παράδοση του τόπου μας και τον πολιτισμό, στην ξεχωριστή  φύση της Άνδρου, στις σύγχρονες υποδομές και στην ενίσχυση της αυτάρκειας προϊόντων και υπηρεσιών προς τον Δημότη και τον επισκέπτη, μέσα από το τρίπτυχο αειφορία του περιβάλλοντος – κοινωνική δικαιοσύνη και μέριμνα – βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των Ανδριωτών σε μια ιδιαίτερα σημαντική, για το μέλλον του τόπου μας, διαβούλευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.