«Σύλληψη (4) ατόμων για ναρκωτικά, παράνομη απασχόληση-διαμονή στην

Άνδρο Την 19-09-2017 συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του

Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας

Σύρου-Ερμούπολης:

α) 51χρονος ημεδαπός, διότι μετά από στοχευμένη έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων και θρυμματιστής κάνναβης.

β) δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 50 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία του 50χρονου και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων και θρυμματιστής κάνναβης.

γ) 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, που διέμενε παράνομα στη χώρα μας, τον οποίο ο προαναφερόμενος 50χρονος απασχολούσε στην επιχείρησή του, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.