Η δημιουργία είναι βασικό στοιχείο για την ζωή. Και η Εύα Αντωνοπούλου είναι πραγματικό παράδειγμα δημιουργίας. Είναι συνταξιούχος της Τραπέζης Ελλάδος αλλά η αγάπη της για την Δημιουργία και την Ομορφιά την ώθησε στις κατασκευές. Έτσι τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή κοσμήματος. Δημιουργήματά της έχουν εκτεθεί στην Λέσχη του Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος, σε εκθεσιακούς χώρους στο Γαύριο και στην Αθήνα.

Φέτος παρουσιάζει τη νέα της συλλογή στην Αθήνα το τριήμερο 29-30 Νοεμβρίου 1 Δεκεμβρίου από ώρα 10:30 -6:30μμ. (Λέκκα 23-25 Εντός Στοάς 2ος Όροφος) στον Σύλλογο Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος.

Η Εύα Αντωνοπούλου κατάγεται από την Άνδρο (οικογένεια Γεωργιάδου -Πασχάλη) και γεννήθηκε, σπούδασε, εργάστηκε και ζει στην Αθήνα. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6424516 6942 471221

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.