Με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μεταφέρεται τελικά στην Αθήνα συμπατριώτης μας, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια εργασιών στο κτήμα του (μάζεμα ελιάς).

Το περιστατικό συνέβη σήμερα 31.10 2017 στο Απροβάτο και με φροντίδα συντοπίτη μας πυροσβέστη /γνώστη Α’ Βοηθειών εκλήθη το ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Άνδρου το οποίο παρέλαβε τον ασθενή, τον μετέφερε στο Κέντρο, όπου διαπιστώθηκε η κατάστασή του. Επειδή το τοπικό δρομολόγιο των F/B  καθυστερεί, το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε άλλη αποστολή, ανέλαβε η Πυροσβεστική, να καλέσει υπηρεσιακό ελικόπτερο λόγω του κατεπείγοντος της κατάστασης του ασθενούς.

  Άλλη μια ανθρώπινη στιγμή και μια εικόνα της κοινωνικής διάστασης του επαγγέλματος του Πυροσβέστη έρχεται στο προσκήνιο, μαζί με την θλιβερή εικόνα της απομόνωσης που σε πολλές περιπτώσεις βιώνει η νησιωτική χώρα.

  Ευχόμαστε το καλύτερο για τον συμπατριώτη μας, καλή ανάρρωση και περαστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.