Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Νοέμβριο του 2017, οι όροι δημοπράτησης των έργων οδοποιίας στο Επαρχιακό Δίκτυο της Άνδρου συνολικού προϋπολογισμού 984.800 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από το άθροισμα των τριών μελετών, ήτοι οι δύο μελέτες “Διαγραμμίσεις – στηθαία ασφαλείας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Άνδρου” και “Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2017)”, ύψους 74.400€ η κάθε μία, που θα δημοπρατηθούν άμεσα και μία Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2018)”  ύψους 836.000€ που αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2018.

Με την εκτέλεση των τριών αυτών μελετών αναμένεται να αντιμετωπιστούν σοβαρά και χρόνια προβλήματα, του για πολλά χρόνια εγκαταλειμμένου Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Άνδρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη για την έμπρακτη κατανόηση των σημαντικών προβλημάτων του οδικού δικτύου της Άνδρου. Επίσης ευχαριστώ πολύ το μονοπρόσωπο Τμήμα Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και προσωπικά την Προϊσταμένη κ. Ευλαλία Κερετζή, που εκπόνησε τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης και των τριών αυτών έργων.

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.