Φτωχότερος έγινε από σήμερα 6.12.2017, ο δικηγορικός κόσμος. Ο γνωστός Ανδριωτής δικηγόρος Δημήτρης Αστράς, έφυγε ξαφνικά σ από την ζωή, κοντά στους δικούς του ανθρώπους, μετά από σύντομη ασθένεια. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 8.12.2017, από τον Ι. Ν. Αγίων Θεοδώρων Α΄Κοιμητηρίου Αθηνών.

(Το σκίτσο του Α. Πετρίδη, που αναπαριστά τον Δημήτρη Αστρά – ταξιθέτη να μαζεύει προγράμματα και αποκόμματα εισιτηρίων, απά τα σινεμά της εποχής)

Λάτρης της ζωής ο Δημήτρης Αστράς αγαπούσε τη μουσική, το τραγούδι, τις παρέες, αλλά και τις τέχνες γενικότερα. Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε στις αρχές του χρόνου η έκθεση που οργάνωσαν από κοινού με τον Αγγελο Πετρίδη και αφορούσε στην μεγαλή συλλογή από προγράμματα κινηματογράφου και θεάτρου του Αστρά, με σκίτσα του Πετρίδη.

Από τα παιχνίδια που παίζει πολλές φορές η μοίρα είναι και η δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας, μια εβδομάδα περίπου πριν που ανήγγειλε τον θάνατο του Γιώργου Κωβαίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.