Τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο όρισε Αντιδήμαρχο με θητεία έως τις 31 Αυγούστου 2019, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Χρήστου Βουραζέρη. Παράλληλα, με απόφασή του, ο κ. Σουσούδης μεταβίβασε στον κ. Σκόρδο αρμοδιότητες που αφορούν την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων τόσο στον Δήμο Άνδρου, όσο και στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου.

Επίσης, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την τροποποιημένη απόφαση του Δημάρχου: «Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Διαμαντής Θεοδωράκης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται κατά σειρά, από τους Αντιδημάρχους: Ανδρονίκη Μαμάη, Ιάκωβο Σκόρδο, Γεώργιο Ψωμά».

Με βάση τη σχετική νομοθεσία και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Άνδρου: «Όρισε τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο, Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχο με θητεία από την έκδοση της παρούσας έως 31/8/2019».

Γρ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.