Έχασε τελικά την μάχη με την ζωή σήμερα 20.4.2018, στις 11:52, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο συμπολίτης μας, «που δεν κοιμήθηκε», μετά την άνανδρη επίθεση ληστών, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας, στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ένα χρόνο πριν, τέτοιες μέρες προετοίμαζαμε μαζί το Λεύκωμα για τα 50 χρόνια του Διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Άνδρου. Κανείς μας δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι θα επακολουθούσε ένα χρόνο αργότερα…

Το κείμενο που ακολουθεί είναι η προσωπική του μαρτυρία για την Άνδρο για την Ιστιοπλοΐα για την Ζωή. Θα σε αγαπάμε, θα σε θυμόμαστε, θα ζεις μαζί μας.

Καλό σου Ταξίδι Αλέξανδρε

Μαριάννα Φωτοπούλου

* Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην Άνδρο, στον Ι. Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου, στις 11:30 π.μ.

Αναπολώντας με νοσταλγία το παρελθόν και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.