Στην αρχή με είχε εντυπωσιάσει το όνομα. Ιλιάδα! Στην πράξη με είχε κερδίσει το πάθος της να εκφραστεί. Όλα αυτά σε μια πρώτη συνάντησή μας σε ένα θέατρο στη Πλάκα, αρχές της δεκαετίας του 1990. Ηθοποιός, με αγωνίες και αναζητήσεις. Με βαθιές αναπνοές, αναζητώντας Οξυγόνο.

Από τότε άλλαξαν πολλά. Ξαναβρήκα την Ιλιάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να γράφει, να συγγράφει, να εκφράζεται. Πάντοτε με πάθος. Αυτό είναι ίσως και το κύριο χαρακτηριστικό της. Με το καλό, το βιβλίο της που παρουσιάζει το Σάββατο 19 Μαΐου στους «Ανεμόμυλους» του Χρήστου Μπαλόγιαννη και της Κέρυ Μπουρούση.

ΜΦΜ

To  «LoveStatus» ξεκινάει το δικό του ταξίδι και δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει από την Άνδρο. Από τις ”ρίζες” μου. Στον -πραγματικά- υπέροχο χώρο του Anemomiloi Andros apartments, έναν χώρο γεμάτο φως και χαμογελαστούς ανθρώπους. (Αυτή δεν είναι άλλωστε η έννοια της κυκλαδίτικης φιλοξενίας;) Το επόμενο Σάββατο μιλάμε για τον έρωτα στο διαδίκτυο και πως αυτό επηρέασε τις σχέσεις και την καθημερινότητα μας. Μεγάλη μου η χαρά που θα έχω δίπλα μου την Αθηνά Παπαδοπούλου Τσατσομοίρου υπεύθυνη πολιτισμού Δήμου Άνδρου, και τον Δημήτρη Χέλμη από το Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων – Άνδρος, Cyclades Olive Museum – Andros island – Gr.

Καθώς ο ήλιος θα δύει στην Χώρα, θα την κάνει ακόμα πιο ”ερωτική”. Γιατί ακόμα και μέσα από τα ”likes”, τα ”deletes”, τα ”follows” και το ”messenger” o έρωτας θα παραμείνει αυτό που πάντα ήταν. ”Οξυγόνο”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.