Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το ΕΥΑΝΔΡΟΣ, η ετήσια ελεύθερη έκδοση για την Άνδρο.

Το τεύχος που σε λίγες μέρες θα κρατάτε στα χέρια σας, έχει κεντρικό θέμα τη Χώρα της Άνδρου.

Την πρωτεύουσα με τις «δυο θάλασσες», με τους μπαξέδες και τα χωριά της, με τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, με το Κάτω Κάστρο του Μαρίνου Δάνδολου, τον Αφανή Ναύτη, το Ναυτικό Μουσείο, τα αστικά σπίτια με τα νεοκλασικά στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει από την Χώρα οποιουδήποτε άλλου νησιού των Κυκλάδων.

Κι ακόμα: Θα βρείτε αφιερώματα στο περίφημο και βραβευμένο ανδριώτικο μέλι, στην βαπορίσια κουζίνα, στο πρόγραμμα του Ανοιχτού Θεάτρου και της Κινηματογραφικής Λέσχης, στις εκθέσεις των Μουσείων και όλα τα καλοκαιρινά δρώμενα.

Θα ανακαλύψετε την γαστρονομία του νησιού, τα διακριτικά καταστήματα που έχουν την δική τους μοναδική και ιδιαίτερη προσωπικότητα, θα περπατήσετε στα αρχαία αναζωογονημένα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μονοπάτια κι αν αντέχετε μπορεί και να αποφασίσετε να λάβετε μέρος στον φθινοπωρινό αγώνα ορεινού τρεξίματος.

ΕΥΑΝΔΡΟΣ 

Γιατί η Άνδρος δικαιούται το ΕΥ!

 

Ράνια Τζηφοπούλου Κωνσταντινίδη

Λία Δανιόλου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.