” ΠΕΤΡΟΥ Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ ” ΠΕΡΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Ανακοινώνουμε ότι, με την Αρ.Πρωτ. 34970/15-6-2018 ΑΠΟΦΑΣΗ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου/ Γεν. Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας/Δ/νση Κοινοφελών Περιουσιών,
με ΘΕΜΑ: Διορισμός υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2017-
2018 από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Π. ΜΟΥΣΤΑΚΑ,
εγκρίθηκε η Υπ΄ αριθμ. 31/2018 Απόφαση ( πρακτικό 11/26.05.2018 της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδο-τήματος και εγκρίθηκαν :

Α. Χορήγηση τεσσάρων (4) υποτροφιών σε φοιτητές, ΑΕΙ και ΤΕΙ, απόφοιτους του Μουστακείου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι κατάγονται από την πρώην Κοινότητα Κορθίου Άνδρου, μέχρι β΄ βαθμού συγγενείας από την πατρική ή μητρική γραμμή για την ακαδημαϊκή περίοδο 2017-2018, ως εξής:

1) Γλυνού Άννα του Ηλία, φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

2) Δράκου Μαρία του Νικολάου, φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

3) Νιτσόλας Δημήτριος του Γεωργίου, φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης

4) Τσορτανίδης Παναγιώτης του Δημητρίου, φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Β. Χορήγηση μίας (1) υποτροφίας μεταπτυχιακών σπουδών στην Γλυνού Καλλιόπη του Νικολάου, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και φοιτήτρια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με τίτλο «Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων Προσεγγίσεων, Τεχνολογίες και Εκπαίδευση»

Τα ποσά της χορηγούμενης υποτροφίας ανά δικαιούχο μαθητή για κάθε κατηγορία ορίζονται, για τους επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι. σε τριακόσια ευρώ (300,00€) μηνιαίως, για τους επιτυχόντες σε Τ.Ε.Ι. διακόσια εξήντα ευρώ (260,00€) μηνιαίως και δύο χιλιάδες ευρώ (2.000,00€) ετησίως για το μεταπτυχιακό φοιτητή.

Η καταβολή της υποτροφίας θα πραγματοποιηθεί αναδρομικά για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Για τη συνέχιση της υποτροφίας ο υπότροφος υποχρεούται στην υποβολή προσκόμισης, κατ’ έτος, βεβαίωσης εγγραφής στο επόμενο έτος σπουδών συνοδευόμενη από πιστοποιητικό προόδου, με αναλυτική βαθμολογία, από το οποίο θα προκύπτει η ανελλιπής φοίτησή του και ικανοποιητική βαθμολογία.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Π. Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.