“Δεκτή έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης την τροπολογία που κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη» και προβλέπει τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές.

Νωρίτερα οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών την ίδια ημέρα με τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και όχι μια εβδομάδα νωρίτερα, όπως ανέφεραν στην πρώτη τους τροπολογία.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη τροπολογία που κατέθεσαν οι ίδιοι βουλευτές χθες το βράδυ πρότεινε να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών στις 19 Μαΐου, ώστε να συμπέσει χρονικά η τελική αναμέτρηση των δημάρχων και των περιφερειαρχών με τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναζωπυρώνει τα σενάρια περί τριπλών εκλογών – και εθνικών εκλογών – τον προσεχή Μάιο, καθώς μάλιστα αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη.”

Περισσότερα:http://www.kathimerini.gr/974372/article/epikairothta/politikh/mazi-eyrwekloges-kai-aytodioikhtikes-ekloges-ton-maio-toy-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.