Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race 
Περπατώντας ή τρέχοντας – Hike or Run

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο! Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό, στο #ICCproject : The Island, The Culture, The Challenge / To Nησί, ο Πολιτισμός, Η Πρόκληση. #SetThePace

Έλα αυτή την Παρασκευή 27 Ιουλίου, να γνωρίσουμε τη μικρή διαδρομή City Trai των 5χλμ του Andros Trail Race. Mία όμορφη κυκλική διαδρομή, που ξεκινά από τον ‘Ορμο Κορθίου, ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο μέχρι το τέλος του για να ανηφορίσει σε μονοπάτι δίπλα από την γραφική εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Η πορεία συνεχίζει το χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία της Γριάς το Πήδημα (προς την αντίθετη πλευρά) για να συναντηθεί με τον κύριο δρόμο που οδηγεί στον πανέμορφο οικισμό του Ρωγού. Το πέρασμα μέσα από το χωριό χαρίζει όμορφες κυκλαδίτικες εικόνες αποκαλύπτοντας οικοδομήματα και αρχιτεκτονική τοπίου, μνημεία της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου: Περιστεριώνες, κρήνες, αρχοντόσπιτα, λουλουδιαστούς κήποους, στενά σοκάκια. Τερματίζει και πάλι στον Όρμο. Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα συνεχίσουμε με μουσική και τους Dirty Fuse δίπλα στο κύμα .. στο Θεατράκι της Αγ. Αικατερίνης.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.