Photo:A.M.

“Να είστε κοντά μας” στην καινούρια διοίκηση της Λέσχης, ζήτησε ο νεοεκλεγής πρόεδρός της Δημήτριος Κοκκίνης, που γιόρτασε το νέο ξεκίνημα, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με 4 σαξόφωνα των Think Sax Society και τον Σταύρου Κωττάκη, να μαγεύουν το ανδριακό κοινό, στον πεζόδρομο της ΕΟΧΑ, την Παρασκευή 24.8.2018.

Photo:A.M.

Είχε προηγηθεί αγιασμός στον οποίο παρευρέθησαν η απερχόμενη διοίκηση και η παρούσα, που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 5ης Αυγούστου 2018, με την εξής σύνθεση: Δημήτριος Κοκκίνης Πρόεδρος, Ιωάννης Ξανθός Γραμματέας, Ντορίνα Αμωράτη Ταμίας, Δημήτριος Λάσκαρης Υπεύθυνος Εκδηλώσεων, Παντελής Στυλιανός Υπεύθυνος Εντευκτηρίου.

Photo: ΦωτοΆνδρος + Vanglouk

Photo: ΦωτοΆνδρος + Vanglouk

 

Photo: ΦωτοΆνδρος + Vanglouk

Οι Ανδριώτες και οι φίλοι επισκέπτες κεράσθηκαν ρακί AnDrop του Δημοσθένη Βαρούτη, παστέλι του Δημήτρη Λάσκαρη, ενώ δεν έλειψαν από την γιορτή οι εκπρόσωποι της πολιτειακής και της θρησκευτικής κοινότητας του νησιού.

Ένα κουτί από πλέξιγλας για την οικονομική ενίσχυση της Λέσχης και υποψηφιότητες για την εγγραφή μελών “κρατούσε” η Ορσάκη Ρουσσέτου, η οποία διέθετε παράλληλα τα έντυπα στους ενδιαφερόμενους για την ιστορία και τους σκοπούς της Λέσχης Ανδρίων.

Με το καλό!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.