Ζήσε τη μοναδικότητα του ATR μέσα από ένα δωμάτιο μυστηρίου!  https://tinyurl.com/ybknsu4n

Το ATR δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός για το νησί μας. Είναι μια εκδήλωση με πολυδιάστατο χαρακτήρα, είναι μία πρόσκληση γνωριμίας με τη μοναδικότητα του φυσικού περιβάλλοντος της Άνδρου και παράλληλα με ό,τι είναι συνδεδεμένο με αυτό : το τοπίο, τους ανθρώπους και τα πολιτιστικά μνημεία.

Το Andros Trail Race είναι Το Νησί, ο Πολιτισμός, η Πρόκληση. Οι διαδρομές του ΑΤR κινούνται κατά μήκος ενός μοναδικού πεζοπορικού δικτύου, ενώ οι αθλητές ανταμείβονται για την προσπάθειά τους, τρέχοντας ανάμεσα σε απαράμιλλης ομορφιάς «δημιουργήματα» της φύσης και του ανθρώπου : μικρά φαράγγια με τρεχούμενα νερά, ξερολιθιές,  κρήνες, νερόμυλους, πέτρινα γεφύρια, παραδοσιακούς οικισμούς, το Καστρο-Μονάστηρο Παναχράντου, το Μεσαιωνικό Επάνω Κάστρο, την Κοιλάδα των Διποταμάτων με τους νερόμυλους και την τοξωτή πέτρινη γέφυρα κα. Ένα πολύ πυκνό δίκτυο μονοπατιών με ποικιλία μορφολογίας, άλλα χωμάτινα ή σκαλωτά,  άλλα παλιοί λιθόστρωτοι δρόμοι και ενετικές στράτες  ή βράχια, «στενές» μέρος των οποίων ανήκουν στην πιστοποιημένη πεζοπορική διαδρομή, ένας συνδυασμός των οποίων αποτελεί και τον καμβά πάνω στον οποίο είναι χαραγμένες οι δυο βασικές διαδρομές που αποτελούν το αγωνιστικό πεδίο του Andros Trail Race.

Στο πλαίσιο αυτό φέτος σας καλούμε να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία για να ανακαλύψετε ένα μέρος της φυσικής ομορφιάς, των μονοπατιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου μέσα από ένα σκοτεινό δωμάτιο μυστηρίου, πριν απολαύσετε τη μοναδικότητά τους από κοντά. Το ATR Adventures είναι ένα ζωντανό παιχνίδι δράσης, γρίφων και μυστηρίου ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει τις ικανότητες αντίληψης της ομάδας. Η ομάδα η οποία αποτελείται από 3 έως 6 άτομα, «κλειδώνεται» μέσα σε ένα θεματικό δωμάτιο. Ο σκοπός είναι να λύσει όσο πιο πολλούς γρίφους μπορεί μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο, χρησιμοποιώντας το μυαλό και τις πέντε αισθήσεις.

Εσύ πόσο καλά γνωρίζεις το ΑΤR και την Άνδρο;

Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να παίξεις …!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media για τον τρόπο συμμετοχής σας και για δωρεάν προσκλήσεις! Το ATR Adventures έρχεται…

Κόστος συμμετοχής για τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές 3ε. Διάρκεια 1,5 ώρα.

www.androstrailrace.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.