Μετά την άμεση αναστολή της απεργίας της Π.Ν.Ο. που κρατούσε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια αναχωρούν σήμερα για την Άνδρο οι σύνεδροι του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για το Οξειδωτικό Στρες στην Ιατρική και Βιολογία του Δέρματος, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή φορά στη Χώρα της Άνδρου, 6 – 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Το Συνέδριο για το Οξειδωτικό Στρες και το Δέρμα συνδιοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο Αθηνών, τις επιστημονικές εταιρείες Oxygen Club of California, Society for Free Radical Research Europe και τον Δήμο Άνδρου. Στο Συνέδριο συμμετέχουν επιστήμονες και ερευνητές διεθνούς κύρους στους τομείς του οξειδωτικού στρες στο δέρμα, των αντιοξειδωτικών, της  κυτταρικής σηματοδοτήσεως, της επούλωσης, της φλεγμονής, του καρκίνου και άλλων παθήσεων του δέρματος, της φωτοδυναμικής θεραπείας, του διαβητικού δέρματος, της επίδρασης των ακτινοβολιών και του περιβάλλοντος στο δέρμα, των φυσικών προϊόντων, της μεσογειακής διατροφής και των αναλυτικών τεχνικών. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από μεγάλα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ειδικότερα, από τις ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σερβία, Ελβετία, Αγγλία και Ισπανία. Πάνω από 100 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως δερματολόγοι, φαρμακοποιοί, βιολόγοι και βιοχημικοί συνευρίσκονται για τέσσερις ημέρες στην αρχοντική Χώρα της Άνδρου, μοιράζονται τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, τις ερευνητικές τους ανησυχίες και συζητούν τα προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.