“Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά. Στην πραγματική ζωή υπάρχει το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος)”

Για τον 9χρονο Ιωάννη το Make-A- Wish έρχεται στην Άνδρο στις 22 Σεπτεμβρίου στις 5μ.μ. μαζί με τους  παίκτες και των 2 “Survivor” Κωνσταντίνο Βασάλο, Ηλία Γκότση, Κατερίνα Δαλάκα, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Κολιδά και Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης,  στην παραλία του Αγίου Πέτρου, -τόπο καταγωγής και διαμονής του Ιωάννη-  όπου θα στηθεί μια τεράστια πίστα αγωνισμάτων βασισμένη στις επιθυμίες του παιδιού.
Συντονιστής των αγωνισμάτων θα είναι ο κ. Κώστας Καστραντάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου. Ο 9χρονος Ιωάννης πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό Σύνδρομο και είναι Survivor!

“Η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ύψιστη τιμή για οποιονδήποτε να αποτελεί την πιο βαθιά επιθυμία ενός παιδιού, ενός παιδιού που μπορούσε να ευχηθεί τα πάντα και όμως το μόνο που θέλει είναι να γνωρίσει από κοντά συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι παίκτες του Survivor αυτό το αντιλαμβάνονται και όπως και στο παρελθόν, συμμαχούν με τον Οργανισμό μας για να προσφέρουν το όνειρο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του. Είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε τυχεροί που αυτοί οι χαρισματικοί μαχητές θα σφίξουν στην αγκαλιά τους έναν άλλον τόσο ξεχωριστό μικρό μαχητή! Κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή! Βοηθήστε μας να εκπληρώσουμε περισσότερες ευχές σαν του Ιωάννη! Στείλτε με SMS τη λέξη WISH στο 19808 για να φέρετε ένα παιδί που αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή ασθένεια πιο κοντά στο δικό του όνειρο”!

“Το Make-A- Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες (παιδιά 3-18 ετών), θεωρώντας πως όταν ένα παιδί χάνει την ανεμελιά του, την παιδικότητά του και το γέλιο του, μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία γιατί πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, είναι ευθύνη όλων μας να κάνουμε κάτι για να του δώσουμε πίσω αυτό που έχει χάσει. Όταν εκπληρώνεται μία ευχή προσφέρει στο παιδί Δύναμη και Ελπίδα και το ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.