“Για ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από σήμερα, Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, καθώς έρχεται ο «Ξενοφών». Τα χαρακτηριστικά του πρώτου κύματος κακοκαιρίας για το φετινό φθινόπωρο, που θα επηρεάσει και τα νησιά του Αιγαίου, είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Αυξημένη προσοχή λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, συνιστά το Λιμεναρχείο Άνδρου, το οποίο μέσω εγγράφου που απέστειλε, παρακαλεί τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση και να λάβουν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Άνδρου:

«1. Με το παρόν έγγραφο, σας γνωρίζουμε ότι κατά το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να επικρατήσουν έντονα καιρικά φαινόμενα στις παράκτιες και θαλάσσιες περιοχές της ευρύτερης περιοχής του κεντρικού και νότιου Αιγαίου. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας ή παραβολής όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών και εν γένει πλοίων ή σκαφών για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.

Ο Λιμενάρχης Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κραψίτης Θεόδωρος»

Στο μεταξύ σε μωβ χρώμα βάφεται ο χάρτης της Άνδρου όσον αφορά στους ανέμους Τετάρτη προς Πέμπτη 27.9.2018 στο Σύστημα Ποσειδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.