“Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επιστημονικό συνέδριο, στο οποίο θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου.

Ο κ. Σουσούδης έχει αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή στην 5η Θεματική Συνεδρία, με θέμα: «Κοινωνικές Δομές & Αξιοποίηση Δυνατοτήτων Κοινωνικής Οικονομίας», στις 26 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 11:30-13:00. Βασικό θέμα του συνεδρίου είναι οι αλλαγές και οι προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ».

Στο επίκεντρο, ωστόσο, θα βρεθούν και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως διοίκηση, οικονομία, περιβάλλον, κοινωνική στήριξη, ψηφιακή διοίκηση, δια βίου μάθηση, χρηματοδοτήσεις, πολιτισμός και αθλητισμός.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν διεξοδικά και να επιλυθούν όλα τα θέματα που θα αντιμετωπίσει η τοπική αυτοδιοίκηση, να αμβλυνθούν ενδεχόμενες αντιρρήσεις και ενστάσεις. Το συνέδριο με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», συνδιοργανώνεται  από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

 

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ) και υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ”.

Γρ. Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.