“Έφυγε” το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2018 από την ζωή ο πρώην δήμαρχος Άνδρου ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ μετά από μακροχρόνια αναπνευστική νόσο. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ διετέλεσε δήμαρχος την τετραετία 2010 – 2014 οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική για λόγους υγείας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελέστηκε πάνδημος την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 από τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Όρμου Κορθίου.

Αντί στεφάνων για όσους το επιθυμούν, η οικογένεια προτείνει οι δωρεές, να προσφερθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων:ALPHA BANK IBAN: GR7901406220622002002005024.

Ο  Ιωάννης Γλυνός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και ήταν Μαθηματικός. Σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Διατήρησε επί σειρά ετών το φροντιστήριο «ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ» στην Άνδρο ενώ την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο δημόσιο ως καθηγητής την ξεκίνησε στο Γυμνάσιο / Λύκειο Ψαρών και στη συνέχεια επέστρεψε στην αγαπημένη του πατρίδα ως καθηγητής στο Γυμνάσιο – Τ. Λυκείου Κορθίου». Από το 1986 Κοινοτικός Σύμβουλος της πρώην Κοινότητας Κορθίου. Το 1998 εξελέγη Δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Κορθίου, με τον συνδυασμό “ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”, με ποσοστό 58,6%. Το 2002 και 2006 επανεξελέγη Δήμαρχος με το μοναδικό υποψήφιο συνδυασμό και ποσοστό 100%. Στις 14 Νοεμβρίου 2010 εξελέγη Δήμαρχος Άνδρου.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ, ο άνθρωπος με την πλατιά αγκαλιά και το ζεστό χαμόγελο, θα λείψει στην γυναίκα του Μαρία Λεφάκη και τα δύο παιδιά του, στους οικείους, τους φίλους του, και στο νησί του, όπου διετέλεσε δήμαρχος και χαρακτηρίστηκε για την ικανότητα και την σοβαρότητα του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.