Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ανακοινώνει ότι:

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν   στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τις διενεργούμενες από αυτή  στατιστικές εργασίες ή  έρευνες (περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019), πρέπει να υποβάλλουν σχετική  ηλεκτρονική  αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την  8η Νοεμβρίου 2018 μέχρι την 24η ώρα της 10ης Δεκεμβρίου 2018.

Έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη είναι η συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Η εργασία εκτελείται εκτός γραφείου, κυρίως με προσωπικές συνεντεύξεις,  χωρίς υποχρέωση τήρησης ωραρίου εργασίας. Η απασχόληση αυτή, δεν αποτελεί εξαρτημένη εργασία ούτε θεωρείται κατοχή δεύτερης θέσης για όσους παράλληλα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Η αμοιβή του Ιδιώτη Συνεργάτη, γίνεται ανάλογα με τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει έγκαιρα και δεν προβλέπεται καμία άλλη αμοιβή για μετακινήσεις εκτός του νησιού μόνιμης διαμονής και προτίμησης που δηλώνει. Δικαίωμα υποβολής αίτησης στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών. Ειδικά για την Ετήσια Γεωργική Έρευνα, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αποκλειστικά γεωπόνοι (γεωτεχνικοί), ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών, με γνώση Η/Υ (Microsoft Office Excel).

Για τους ανέργους που εγγραφούν στο μητρώο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. εφόσον θα απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες, μόνος αρμόδιος για θέματα διατήρησης ανεργίας είναι ο ΟΑΕΔ Επισημαίνεται ότι,  υπάλληλοι (μόνιμοι και με σύμβαση εργασίας Αορίστου Χρόνου) Δημοσίων Υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α και λοιπών Δημοσίων Οργανισμών, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης σε κανένα από τα μητρώα. Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr στην κεντρική σελίδα, θεματική ενότητα ΕΛ.ΣΤΑΤ., στην  ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Στατιστικής Νομού Κυκλάδων στα τηλέφωνα 2281082332, 2281085134, 2281085129.

                                               Από την Υπηρεσία Στατιστικής Ν. Κυκλάδων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.