” Με ένα άρθρο που υμνεί τη φύση, τον πολιτισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία και τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το θαυμάσιο νησί της Άνδρου, η Ινδή δημοσιογράφος κα Devashree Sanghvi προτρέπει τον κόσμο να την επισκεφθεί. Το κείμενο, που πλαισιώνεται από πλήθος φωτογραφιών του νησιού, δημοσιεύτηκε στη μεγαλύτερη -αυτήν τη στιγμή- στο Μουμπάι, ιστοσελίδα: www.thecrazyindianfoodie.com.

«Έχετε επισκεφθεί ποτέ έναν τόπο τόσο όμορφο, που να σας κόβει την ανάσα και συγχρόνως να σας κάνει να αισθάνεστε ότι ανήκετε εκεί; Το ελληνικό νησί της Άνδρου με έκανε να νιώσω έτσι. Αυτό το συναρπαστικό νησί πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των προορισμών σας για φέτος!», αναφέρει στην εισαγωγή του άρθρου της η Ινδή «travel and food blogger». Η περιγραφή της κας Sanghvi για την Άνδρο είναι γλαφυρή: «Οι αμμώδεις παραλίες, τα βραχώδη βουνά, οι πράσινες κοιλάδες, οι χαοτικές ακτές, το άγριο τοπίο, τα όμορφα ρυάκια και η πληθώρα επιλογών για να δείτε και να κάνετε, καθιστούν το Κυκλαδίτικο νησί… «must» προορισμό στην Ελλάδα». Και συνεχίζει: «Χαθείτε στα δρομάκια της Χώρας, πιείτε φρέσκο νερό από την πηγή Σάριζα, δοκιμάστε να καθίσετε σε μία από τις80 παραλίες του νησιού ή αφεθείτε να σας παρασύρει η ομορφιά της Παλαιόπολης».

Στη συνέχεια, η Ινδή blogger αναφέρει τις κορυφαίες επιλογές για τον επισκέπτη της Άνδρου, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, την επίσκεψη σε μουσεία (Αρχαιολογικό, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης), στο σπήλαιο Αλαδινού, σε μνημεία (Αφανής Ναύτης) και σε μοναστήρια (Ζωοδόχου Πηγής). Επιπλέον, στο άρθρο της, η κα Sanghvi κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Κυκλαδίτικη κουζίνα, τα τοπικά προϊόντα και τις μοναδικές γεύσεις της Άνδρου, αλλά και στις υπέροχες αναρίθμητες παραλίες της, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το press trip με τους Ινδούς δημοσιογράφους διοργανώθηκε από την κα Ελένη Πολίτου, Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού, μετά από πρόταση της MTC Group Consulting, και πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προβολής του νησιού μας σε νέες αγορές. Η κα Devashree Sanghvi και ο κ. Rahul Sanghvi είναι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.thecrazyindianfoodie.com (Facebook – 60,000 plus page likes. 800k-1300k plus page reach. 200-22,000 likes/Upto over 1.3 million video views on posts approximately, Instagram – 190k plus followers. Twitter – 1,700 plus followers, Snapchat – 1000-1.5k views per story).

Γρ.Ε.Δ.Α.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της Devashree Sanghvi από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.thecrazyindianfoodie.com/2018/11/02/why-the-greek-island-of-andros-should-be-on-your-bucket-list-this-year/?fbclid=IwAR0oQm-hQ_Dw1g2IwgJ1vT2-snubEXMu27T-bktmAXQFVhRm9Uc5FvyIWfA” 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.