Αγαπητοί  Συμπατριώτες, Μέλη,  Φίλες και Φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας εύχεται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2019, γεμάτο με υγεία αλλά και με ελπίδα και αισιοδοξία για καλλίτερες μέρες, για την Πατρίδα μας και τον τόπο μας. Μετά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου της 09/12/2018, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11/12/2018 που ακολούθησε, συνήλθε το νεοεκλεγέν Δ.Σ  σε πλήρη απαρτία και μετά από μυστική ψηφοφορία, συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, υπό την ακόλουθη σύνθεση:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΛΥΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                                        ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                                                                ΤΑΜΙΑΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ Α’ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΕΦΟΡΟΣ Β’  ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ                                                                                        ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΠΡΑΤΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ   ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Ιωάννη και της  Μίνας

Θέλομε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας αλλά και να σας εκφράσουμε την λύπη μας και τον προβληματισμό μας αφ’ενός μεν για την ισχνή παρουσία των μελών στην Γενική Συνέλευση και αφ’ετέρου από την απουσία νέων ανθρώπων για την επάνδρωση του Συλλόγου και όχι μόνο, που σημαίνει πρώτον ότι η επάνδρωση του Δ.Σ. έγινε  από ανάγκη αρκεί να επιβιώσει ο Σύλλογος και δεύτερον ότι είναι επιβεβλημένο να ληφθούν ευνοϊκές αποφάσεις ούτως ώστε να προσελκύσουν τους νέους και νέα μέλη στον Σύλλογο. Με γνώμονα τα ανωτέρω και την επιδίωξή μας  να συμβάλλομε στην διατήρηση του χωριού μας ως μίας ζωντανής, ενεργούς και αγαπημένης κοινωνίας, το ανωτέρω νέο Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα στην επόμενη πρώτη έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. να προταθούν και εγκριθούν τα παρακάτω δύο θέματα:

  1. Διαγραφή όλων των οφειλών από συνδρομές για όλα τα μέλη του Συλλόγου μέχρι και το έτος 2018.
  2. Απαλλαγή πληρωμής συνδρομών προς τον Σύλλογο σε όλους τους νέους και νέες μέχρι και το 25ο έτος της ηλικίας των.

Με τις ανωτέρω ευνοϊκές αποφάσεις ευελπιστούμε ότι θα έχουμε περισσότερους νέους να δραστηριοποιούνται στον Σύλλογο και περισσότερες επίσης παρουσίες παλαιών αλλά και νέων μελών στον Σύλλογο.

Επίσης αποφασίσθηκε, ότι η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου υπό την νέα του σύνθεση θα είναι η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιττας στις 27, Ιανουαρίου 2019 στα Γραφεία του Συλλόγου μας και ώρα προσέλευσης 11:00.

Θα επανέλθουμε με το πρόγραμμα των επομένων εκδηλώσεων του συλλόγου μας για το 2019.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο Γ.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.