Το τοπίο είναι πάλλευκο στις Στραπουργιές και στα Αποίκια που έχει αρχίσει να το “στρώνει” για τα καλά, όπως μας λέι η κ. Ευανθία Τ. από το Μεσαθούρι, ενώ για τις εικόνες “ευθύνεται”ο Klodjian.

Στην άλλη πλευρά του νησιού στοn Άγιο Πέτρο πέφτει κάτι μεταξύ βροχής, χιονιού και χαλαζίου, σύμφωνα με μαρτυρίες του ζωγράφου Μιχάλη Τζανουλίνου που αποτύπωσε για μια ακόμη φορά τον καιρό με την κάμερά του.

Το βέβαιο είναι πως θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη στο νησί. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δ. Α. έχει ως εξής:

Με απόφαση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Άνδρου.

Αναλυτικά η απόφαση: «Ο Δήμαρχος Άνδρου, Έχοντας υπόψη: 1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης». Τις κρατούσες έκτακτες καιρικές συνθήκες λόγω αναμενόμενης χιονόπτωσης κατά τις βραδινές ώρες. Την ύπαρξη παγετού και ολισθηρότητας που παρατηρείται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Άνδρου. Αποφασίζει: Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών, του Δήμου Άνδρου την Τρίτη 08-01-2019».

Ας είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας, όπως είπε πολύ χαρακτηριστικά ο κ. Θοδωρής Κολυδάς χθες στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιά στην Αθήνα:”Μια μέρα είναι, θα περάσει. Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.