Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, σας προσκαλούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στην κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μίας ωραίας και ενδιαφέρουσας μονοήμερης εκδρομής στην μαγευτική Φθιώτιδα, στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων «Αυγέρης».

Αναχώρηση 08:00 π.μ. από την Ερυθραία και 09:00 π.μ. από την πλατεία Ομονοίας μπροστά στο HONDOS CENTER. Θα πάρουμε τον δρόμο της Εθνικής Οδού προς Λαμία και με μία ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στην ιστορική πόλη των Θερμοπυλών ύστερα από μιάμιση περίπου ώρα. Θα συγκεντρωθούμε όλοι μπροστά στο ιστορικό άγαλμα του Λεωνίδα όπου η Πρόεδρος θα μας μιλήσει εκτενώς για το χρονικό της Μάχης. Θα καταθέσει δάφνινο στεφάνι εκ μέρους του Συλλόγου ενώ όλοι μαζί θα ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κέντρο Ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών, το οποίο καταλαμβάνει επιφάνεια 850 τ.μ. και έχει τη μορφή αιχμής δόρατος με κατεύθυνση προς βορρά. Εκεί,  με την χρήση καινοτόμων μέσων σύγχρονης τεχνολογίας (τρισδιάστατης εικονικής πραγματικότητας) θα δούμε τα ιστορικά γεγονότα της εποχής της Μάχης των Θερμοπυλών.

Το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Κ.Ι.Ε.Θ.) περιλαμβάνει τρεις αίθουσες, τις εφαρμογές των οποίων έχει επιμεληθεί το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η συλλογή του εκπαιδευτικού υλικού είναι βασισμένη στην ιστορία του Ηρόδοτου και σε αρχαιολογικές έρευνες. Η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας θα πραγματοποιηθεί στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων «Αυγέρης», η οποία είναι η μεγαλύτερη και η πιο εντυπωσιακή της περιοχής. Βρίσκεται στην παραλία Καινούργιου λίγα χιλιόμετρα μετά τα Καμένα Βούρλα. Η αίθουσα εκδηλώσεων, χωρητικότητας 500 ατόμων, διακοσμημένη με γήινα χρώματα, κρυστάλλινους πολυελαίους, μεγάλη υπερυψωμένη πίστα και με θέα το φωτισμένο συντριβάνι δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για να γευτείτε και να απολαύσετε τα εξαιρετικά και υψηλής ποιότητος εδέσματα που θα προσφερθούν. Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, οι τοπικές σπεσιαλιτέ, τα άφθονα ορεκτικά, τα υπέροχα κρασιά καθώς και το καλομαγειρεμένο κρέας θα σας καταπλήξουν! Θα ακολουθήσει γλέντι και χορός στην πίστα με εξαιρετική μουσική. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα, γεμάτοι με ωραίες αναμνήσεις και με την βεβαιότητα ότι αυτή η κοπή Αγιοβασιλειόπιτας θα είναι η μεγαλοπρεπέστερη και καλύτερη του Συλλόγου μας που έχει γίνει έως σήμερα!

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και θα ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας με 40,00 ευρώ κατ’ άτομο. Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται το κόστος μεταφοράς με υπερπολυτελή πούλμαν, η περιήγηση, η ξενάγηση, η διασκέδαση μετά μουσικής, το πλουσιοπάροχο γεύμα και το κρασί. Σας περιμένουμε όλους ν’ ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε τον Καινούργιο Χρόνο 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.