Ο δήμαρχος στο βήμα. Photo: Μ. Τζανουλίνος

Την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της δημοτικής αρχής που ηγείτο η παράταξη “Νέοι Ορίζοντες” την τετραετία που μας πέρασε με την εκ νέου ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του παρουσίασε την Τετάρτη 16.1. 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου ο δήμαρχος του νησιού Θεοδόσης Σουσούδης.

«Με τις αξίες της αλήθειας και της ειλικρίνειας, της ειλικρίνειας λόγων και προθέσεων, με την συνεννόηση και τον διάλογο, με διεκδικητικότητα και μεράκι, με πολύ δουλειά και όραμα, συνεχίζουμε για την Άνδρο του 2023.
Σε αυτή τη προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων, την δημιουργία  υποδομών και την περαιτέρω ανάπτυξη, προχωράμε για να βάλουμε την Άνδρο μας ακόμα πιο ψηλά.
Συνεχίζουμε το σημαντικό και μετρήσιμο έργο μας με σκοπό την επίτευξη των υψηλών μας στόχων.
Η Άνδρος του 2023, η Άνδρος του πολιτισμού, η Άνδρος της παράδοσης και της ανάπτυξης βρίσκει το δρόμο που της αξίζει.»
Η παραπάνω παράγραφος στοιχειοθετεί το πνεύμα το ύφος αλλά και τα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του Ανδριώτη δημάρχου, όπως τα όρισε ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Άποψη του κοινού που παρακολούθησε με ενδιαφέρον. Photo: Μ. Τζανουλίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.