Οι πιστοί προσκυνούν την Χάρη Του

“Με μεγαλοπρέπεια πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Υπαπαντής του Κυρίου Αμαρουσίου. Κατά την κυριώνυμο ημέρα, ετελέσθη πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου καί Ωρωπού κ. Κυρίλλου, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Παναχράντου Άνδρου π. Ευδόκιμο, τον Ιεροκύρηκα της Ιεράς Μητροπόλεως π. Νικάνωρα Καραγιάννη, καί ιερείς της Μητροπόλεως.

Ο μοναχός Φιλάρετος στην Θεία Λειτουργία

Μετά την Θεία Ευχαριστία, πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Υπαπαντής του Κυρίου, καί της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στους δρόμους της ενορίας.

Το πρόγραμμα του εορτασμού

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, στην σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στα προφητικά λόγια του Θεοδόχου Συμεών, ότι ο Κύριος μας, ήταν, είναι, καί θα είναι σημείο αντιλεγόμενο, καί θα στέκεται εκεί θριαυμβευτής στην ιστορία του κόσμου, καί εξ΄ αιτίας Αυτού πολλοί θα ανίστανται καί πολλοί θα πέφτουν. Παρόντες στην φετινή Πανήγυρη ήταν καί ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καί άλλοι πολιτευτές”.

Ο πατήρ Ευδόκιμος με τις κυρίες Ρ. Σακελλάρη, Ο. Χατζηγρηγορίου και Λ. Γιαλούρη

Παράλληλα ο πατήρ Ευδόκιμος παραβρέθηκε στην έκθεση γαστρονομίας 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ως ο αγαπημένος ειδήμων στην τέχνη της ανδριώτικης κουζίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.