Η πρόεδρος Μάρω Δανιόλου και το Δ. Σ. του εξωραϊστικού συλλόγου “Ο Άγιος ΝΙκόλαος” ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη και τους φίλους ότι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα περπατήσουμε στα νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ( Λεωφ. Συγγρού 364 – Καλλιθέα), όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε δωρεάν στους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στην παρακείμενη ταβέρνα “Αλκυόνες” ( Ζησιμοπούλου 5), ένας χώρος που συνδυάζει την Ελληνική παράδοση και την Πολίτικη κουλτούρα, με ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις.
Ώρα συνάντησης: 10:45 π.μ. στην υποδοχή της Εθνικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Εισφορά υπέρ του Συλλόγου : 5 ευρώ.
Χρήσιμες πληροφορίες: Η πρόσβαση στο Κέντρο Πολιτισμού γίνεται με: α) τα λεωφορεία 550, Β2 και τρόλλεϋ 10 από Αθήνα, β) τα λεωφορεία Α1 και Β1 από Πειραιά γ) τα λεωφορεία Α1, Α3 και τραμ 3 από Γλυφάδα δ) Από το Σύνταγμα αναχωρεί δωρεάν το λεωφορείο του Ιδρύματος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.snfcc.org.
Περιμένουμε με χαρά, να σας δούμε όλους στον όμορφο Κυριακάτικο περίπατό μας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:  697 3625468 και 694 5190102

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.