Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για τον καθαρισμό χαντακιών σε περιοχές και οικισμούς της Χώρας από συνεργείο του Δήμου Άνδρου. Τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα καθώς οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν, υπό την επίβλεψη του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Βιδάλη.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν καθαριστεί σημεία στην περιοχή των Στραπουργιών έως τη διασταύρωση για Στενιές και στην περιοχή Κάτω Υψηλού (από την οικία Κοκκίνη προς τα Λουριά). Ο καθαρισμός χαντακιών κρίνεται απαραίτητος, προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρών.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καθαρισμοί στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας, των Στενιών, στη διαδρομή μέχρι τον Ναυτικό Όμιλο στη Χώρα, αλλά και σε άλλα μέρη του νησιού.

Γρ.Ε.Δ.Α.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα ωραια!!! Τον δρόμο γιαλός μπαξέδες στο Κόρθι θα μας ο πει ο Δήμαρχος πότε θα τον βγάλει από το συρτάρι του!!! Εμείς εκεί στο μπαξε, θα μας πρέπει να μάθουμε κωπηλασία για να κυκλοφορουμε?Η απαλλοτριωση έχει εγκριθεί πριν το καλοκαίρι!! Ας μπει στο κόπο να μας ενημερώσει!!!! Ένα εργο το οποίο ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια!!!Αγνοεί φαινεται ότι ως δημότες
    και ως Έλληνες πολίτες εμείς χρηματοδότησαμε το δρόμο αυτό, πέραν των προσωπικών μας εξόδων και σήμερα δεν έχουμε αλλη οδό να πάμε στα σπίτια μας!!! Η δημοτική αρχή έχει συνέχεια!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.