Η γη δεν μπορεί να “σηκώσει” τόσο νερό που αναβλύζει από παντού. Ακόμη και οι δρόμοι στα χωριά έχουν μετατραπεί σε χειμάρους ενώ “χωμάτινοι” δρόμοι σε πολλά σημεία έχουν καταρρεύσει. Οι φωτογραφίες του Klodjan αποτυπώνουν την καθημερινότητα του νησιού.

Εφιστώντας την προσοχή των οδηγών σε επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους εξέδοσε ανακοίνωση ο Δήμος Άνδρου σύμφωνα με την οποία:

“Το νέο κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις, που πλήττει και το νησί της Άνδρου, έχει προκαλέσει προβλήματα σε ορισμένα σημεία στο οδικό δίκτυο. Συγκεκριμένα, παρατηρείται αποκόλληση και κατολίσθηση χωμάτων και πετρών λόγω διάβρωσης του εδάφους και ο Δήμος Άνδρου εφιστά την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς στους επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους του νησιού.

Ο Δήμος Άνδρου βρίσκεται σε επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα και συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους”.

Το βίντεο του Klodjan αναπαριστά ζωντανά το νερό που τρέχει παντού

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.