Εάν η Άνδρος έχει μέλλον το οφείλει στους νέους!

Η Αλεξάνδρα Εξαδακτύλου και η Ειρήνη Μαρίνη είναι μαθήτριες της Α΄Λυκείου στο σχοελίο του Γαυρίου και σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια ΕΠΕ με την εμπορική ονομασία «το Μελίρρυτον της Άνδρου». Έτσι στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας παρουσίασαν την εργασία τους μαζί με κεράσματα!  «θέλουμε να αναδείξουμε τα βιολογικά προϊόντα που παράγονται στην Άνδρο και κυρίως το καταπληκτικής βιολογικής αξίας μέλι! Η αγορά του νησιού είναι μια πολλά υποσχόμενη όχι μόνο το καλοκαίρι που ο τόπος μας δέχεται τους επισκέπτες του αλλά και το χειμώνα επειδή με το ίντερνετ έχουμε πια τη δυνατότητα να τα προωθήσουμε ακόμα και σε πολύ μακρινά μέρη» είπαν τα δυο κορίτσια και σύστησαν την εικονική επιχείρησή τους.

“Για μια τέτοια επιχείρηση τα κορίτσια θα έχουν σπουδάσει οικονομικά- διοίκηση επιχειρήσεων και ίσως και χημεία τροφίμων… θα έχουν τη βοήθεια μιας καλής λογιστικής ομάδας και φυσικά καλή νομική υποστήριξη. Μας παρουσίασαν το καταστατικό της εταιρείας τους και μας εξήγησαν τη λειτουργία των τμημάτων της ΕΠΕ. Ονειρεύονται ένα ιδανικό χώρο για την επιχείρησή τους κάπου στο λιμάνι του Γαυρίου Άνδρου γιατί το θεωρούν πολύ εξαιρετικό εμπορικό σημείο! Στόχοι της εικονικής τους προσπάθειας είναι η λιανική αλλά και η χονδρική πώληση και γιατί όχι ένα e-shop μελλοντικά! Στο τέλος όλοι απολαύσαμε τα γλυκά που είχαν ετοιμάσει με φροντίδα και αγάπη για μας ! Ως καθηγήτρια τους επιθυμώ να τους δώσω φτερά να πετάξουν από το νησί μας – να σπουδάσουν και παράλληλα, αν θέλουν, να έχουν κίνητρα να γυρίσουν στο τόπο τους. Ολόψυχα μπράβο στα γλυκά μας κορίτσια και μακάρι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.”

Με παραπάνω λόγια η καθηγήτριά τους κ. Εύα Α. Βλάμη κλείνει με δίκαιη υπερηφάνεια και συγκίνηση το θέμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα “Αστεράκια του Γαυρίου”.

Θερμά συγχαρητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.